Wij onderscheiden ons door kwalitatief hoogwaardige producten die een zeer goed eindresultaat garanderen.

Maar hoe goed zijn onze producten eigenlijk in de praktijk?

In ieder geval zo goed dat concullega's in dezelfde branche foto's gebruiken van onze site en uit onze brochures. Laat u niet misleiden door de geweldige resultaten op foto's u tegenkomt op websites zoals die van chemtec, ets europe, klustec, tm-technics, malos. Een groot aantal van deze spectaculaire resultaten zijn namelijk ons werk…


 

Gratch International deelnemer op de Vakbeurs Gebouwbeheer 2013 in Utrecht

Op 5-6-7 juni was in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakbeurs Gebouwbeheer. Tijdens deze 3 dagen heeft Gratch International in samenwerking met RevoCare laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gevelreiniging en -bescherming. Denk hierbij niet alleen aan het weghalen van graffiti en het aanbrengen van een anti-graffiti coating. Ook verweerde gevels, die door de jaren heen grauw en grijs zijn geworden of vochtuittreding tijdens of na de bouw wat vaak resulteert in een aanslag op het metselwerk, kunnen met de producten van Gratch International goed gereinigd worden! 

Gratch International met RevoCare op Vakbeurs Gebouwbeheer  Stand van Gratch International op Vakbeurs Gebouwbeheer 2013

Tijdens de beursdagen was er veel interesse in het GlassRenu systeem. Met het GlassRenu glasrenovatiesysteem is het mogelijk om krassen onzichtbaar uit glas te verwijderen. Ook lasspatten, of verkleuring door verwering van glas is met het GlassRenu systeem uit het glas te halen.

Wilt u meer informatie? Mail ons info@gratch.com of bel ons (077) 465 10 95.

  Vakbeurs Gebouwbeheer 2013


 

Gratch International herkenbaar op weg

Vanaf nu zal de Sales Manager van Gratch International Nederland, Caroline Meevis, alle klanten bezoeken in een mooie en herkenbaar beletterde Smart.

Gratch International Smart 1   Gratch International Smart 2


 

 Ga direct naar de website van GlassTec 2012

 GlassTec 2012, 23 t/m 26 oktober 2012 in Düsseldorf

Gratch International en haar partners was ook dit jaar weer een van de vele standhouders zijn op de International Glas-vakbeurs Glasstec in Düsseldorf van dinsdag 23 tot en vrijdag 26 oktober.

De GlassTec is al jaren een van de meest gerenommeerde beurzen op het gebied van de glas-industrie, glasmachinebouw, glashandwerk en toepassingen in de architectuur met 1162 exposanten uit 52 verschillende landen en een beursoppervlak van 61.000 m2. Vanuit de hele wereld bezochten 43.000 vakmensen uit 86 verschillende landen deze beurs op zoek naar de laatste noviteiten op het gebied van glas.

Gratch International presenteert volgende merken op de stand: GlassRenu Glasrenovatiesysteem waarmee men krassen en etsingen uit glas kan halen en Renovio Oppervlakte Renovatieprodukten.

 Stand Gratch International op Glasstec 2012 in Duesseldorf  Stand Glasstec Duesseldorf 2012 Gratch International 


 

 

ISSA Interclean Amsterdam 2010

Gratch International op de ISSA Interclean in Amsterdam 2012

Gratch International was in mei 2012 voor de 5e maal een van de standhouders op ISSA/INTERCLEAN Amsterdam. ISSA/Interclean was het vakevenement voor professionals in de schoonmaak sector en vond plaats van 8 t/m 11 mei in Amsterdam RAI Convention Centre.

Beursstand ISSA Interclean Amsterdam 2012 Stand Gratch International op Interclean RAI Amsterdam 2012

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam was wereldwijd de grootste en meest internationale beurs op het gebied van professionele schoonmaak. Voor de ruim 650 exposanten was het een uitgelezen moment om de nieuwste producten te presenteren. Dit leidde ertoe dat op ISSA/INTERCLEAN Amsterdam veruit de meeste en belangrijkste innovaties in de industrie zijn geïntroduceerd. 

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam heeft maar liefst 28.001 bezoekers getrokken, ten opzichte van 23.415 in 2010. De beursmanager van de Amsterdam RAI: "De beurs is uitgegroeid tot het belangrijkste evenement voor de schoonmaakindustrie wereldwijd, met een internationaal en divers publiek. We zijn erg blij met de vele positieve reacties, het waren vier drukke dagen die exposanten een flink aantal zakelijke contacten opleverden.’’

​                                                                                                   Bezoekers      ​​Exposanten
​ISSA/INTERCLEAN Amsterdam                   2012​               28.001            669
​ISSA/INTERCLEAN Amsterdam                   2010               23.415            651

ISSA/INTERCLEAN Amsterdam 2014 zal plaatsvinden van 6-9 mei 2014 en viert dan ook het 25-jarig jubileum.

 


Gratch International ook in 2011 wederom deelnemer op The Big 5 in Dubai

Van maandag 21 tot en met donderdag 24 november 2011 was Gratch International alweer voor de 3e keer standhouder op de internationale bouw- en constructiebeurs The Big5 in het Dubai World Trade Center. 
The Big5 is een vakbeurs voor professionele bedrijven binnen de bouw- en constructiebranche. Vele vakmensen uit deze branche (installateurs, architecten, inkopers, distributeurs, bouwbedrijven) brengen een bezoek aan deze beurs op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en innovaties. De Big5 is een uitermate geschikte beurs voor ieder persoon of bedrijf actief in deze bouw- en constructiebranche.

The Big 5 - Dubai

 

Gratch Anti-Graffiti, GlassRenu en Renovio nu ook in Polen en Hongarije

Gratch International uit Panningen breidt in Europa fors uit met haar productenlijnen Gratch Anti-Graffiti, Renovio oppervlakte renovatieproducten en met het GlassRenu glasrenovatiesysteem. Sinds kort zijn deze producten en systemen verkrijgbaar in Polen en Hongarije.

BIM Sp. Z o.o. vertegenwoordigt alle producten in Polen en de firma Grosco Kft. is de nieuwe handelspartner in Hongarije. Onlangs is de website van Gratch International in het Pools en in het Hongaars online gegaan. De website is inmiddels al in acht verschillende talen te bezoeken.
Ongewenste graffiti op een muur, krassen in glas of kalkaanslag op glas zijn welbekende en veel voorkomende problemen over de hele wereld. Gratch International heeft voor deze problemen speciale producten laten ontwikkelen. Bovendien beschikt ze over een professioneel glasrenovatiesysteem waarmee zelfs diepe krassen uit glas gehaald kunnen worden zonder vertekening of vervorming. Alle producten en het renovatiesysteem zijn in de webshop of middels de handelspartners in diverse landen verkrijgbaar. Meer informatie: www.gratch.com.


Stichting Prisma op bezoek tijdens studiedag bij Gratch International

Op woensdag 11 mei hadden alle docenten waarvan de scholen zijn ondergebracht bij de Stichting Prisma een studiedag. Deze studiedag stond geheel in het kader van
"De Ondernemende Onderwijsdag".


Een groepje van 15 docenten van verschillende basisscholen van Peel en Maas brachten een bezoek bij Gratch International. In een korte presentatie vertelde Jean-Paul Kremers wat zijn passie, zijn drijfveren, het ondernemerschap, de resultaten en de doelen zijn die hij als bedrijf en eigenaar wil bereiken.

Presentatie Prisma 1  Presentatie Prisma 2  Presentatie Prisma 3

Na het beantwoorden van een aantal interessante vragen, kreeg Jean-Paul een prachtige, kleurrijke Sjaan de Haan aangeboden namens het personeel van Stichting Prisma voor de gastvrijheid.  

Presentatie Prisma 4  Presentatie Prisma 5  Presentatie Prisma 6

Sjaan de Haan Kinderfonds
Sjaan de Haan van Gratch International

Het Sjaan de Haan Kinderfonds maakt Peel en Maas mooier, spannender, bruisender en actiever voor en met jou!

Met deze Sjaan de Haan is Gratch International vriend geworden van Sjaan de Haan. Hiermee ondersteunen we het Sjaan de Haan Kinderfonds.
Deze mini-Sjaan de Haan is een gelimiteerde oplage beschilderd door de leerlingen van groep 8 van de St. Josephschool in Beringe.

Meer informatie vindt u op www.sjaandehaan.nl


Informatiefilm Gratch International op WijLimburg

Op 15-2-2011 is er een persbericht verschenen op www.wijlimburg.nl met daarin een interview-film over Gratch International.

Klik hier om het artikel en filmpje meteen te bekijken.

Daarbij is er op 14-2-2011 een persbericht verschenen op www.wijlimburg.nl met daarin een interview-film met Jean-Paul Kremers. Hierin wordt verteld hoe het is om uitgekozen te worden voor prins carnaval van de Kuus oeht Kepèl en wat dat zakelijk gezien inhoud.

Klik hier om het artikel en filmpje meteen te bekijken.   


Gratch International op The Big5 in Dubai

Gratch International, leverancier van– specialistische oppervlaktetechnieken en -systemen, is dit jaar voor de tweede keer standhouder op The Big5 beurs in Dubai. Deze professionele bouw- en constructie beurs vindt plaats van 22 tot en met 25 november 2010 in het Dubai World Trade Center.

The Big5 is een vakbeurs voor professionele bedrijven binnen de bouw- en constructiemarkt. Veel vakmensen uit deze sector zullen tijdens deze beurs op zoek gaan naar innovatieve producten en oplossingen binnen deze branche.

Gratch International zal zich op The Big5 presenteren met het GlassRenu glasrenovatiesysteem. Dit is een systeem waarmee (diepe) krassen uit glas verwijderd kunnen worden. Daarnaast zal ook het Renovio assortiment van renovatieproducten en LiquiFoil worden gepresenteerd.

De economie in het Midden-Oosten heeft zich sterk ontwikkeld. In Dubai zijn prestigieuze projecten zoals het Palm eiland of het luxe hotel Burj al Arab een visitekaartje voor de stad. In zowel Abu Dhabi en Dubai wordt het onmogelijke bijna altijd mogelijk gemaakt. Torenhoge gebouwen met veel glas sieren de sky-line van Dubai.
En juist vanwege de ligging aan zee en woestijn, heeft het glas veel te voorduren. Verwering van het glas door het zeezout of het woestijnzand is daar een doorlopend probleem. Het GlassRenu systeem of de Renovio renovatieproducten kunnen het verweerde glas weer in de originele staat terug brengen. Daarbij is het mogelijk om glas of andere oppervlaktes tijdelijk (bijvoorbeeld gedurende de bouw) te beschermen met de vloeibare folie Liquifoil.

Zie ook:
www.onlinepersbericht.com
www.persberichten.biz
www.persbericht.nu
www.online-persberichten.nl
www.nubericht.nl
www.persjournaal.nl
www.mijnpersbericht.com
www.presscenter.nl
www.pronieuws.nl
www.verstuurpersbericht.nl
www.kennisdelen.com


 

Hoofdbedrijfschap Detailhandel kiest Gratch International als partner voor het verwijderen van graffiti

Elk winkelgebied in Nederland kampt met problemen op het gebied van schoon. Dat kan zich uiten in graffiti, kauwgom, hondenpoep of zwerfvuil.

Om deze problematiek aan te pakken is het van belang om met alle betrokken partijen samen te werken.
Het Keurmerk Veilig Ondernemen is uitermate geschikt om afspraken te maken met betrekking tot deze problemen. Bij het Keurmerk Veilig Ondernemen zitten gemeente, politie en brandweer, ondernemers en eigenaren immers al aan tafel.
keurmerk veilig ondernemen

In het kader van de week van Nederland Schoon is een 'toolbox' ontwikkeld door het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Deze geeft u kant-en-klare methoden om verschillende problemen structureel op te lossen.

Daarbij wordt het probleem geschetst en worden oplossingen gegeven. Door alvast mogelijke aanbieders bij de maatregelen te noemen, kunt u met de werkgroep direct aan de slag.

logo Hoofdbedrijfschap Detailhandel

Subsidie
In het kader van de ‘Week van Nederland Schoon’ heeft het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in totaal 150 miljoen euro te beschikking gesteld aan de 40
grootste gemeenten van Nederland. In deze toolbox vindt u dan ook brieven en aanvragen die de projectgroep helpen om van deze subsidie gebruik te maken.
Vaak wordt van de ondernemers en eigenaren van het winkelgebied een tegenprestatie verwacht voor het geven van de subsidie: de subsidie kan gebruikt worden als startsein,
waarna de ondernemers en eigenaren het winkelgebied onderhouden. Hiervoor is speciaal de laatste tool `Ik hou mijn eigen straatje schoon´ ontwikkeld.
Mocht uw gemeente geen speciale subsidie hebben ontvangen in het kader van de ‘Week van Nederland Schoon’ dan kunt u in overleg met uw gemeente kijken wat de
mogelijkheden zijn.

Meer informatie zie: www.hbd.nl

 


 

Renovio Oppervlakte Renovatie Produkten
Nieuwe produktenlijn Renovio, oppervlakte renovatie produkten

Vanaf begin 2009 voert GRATCH Company een geheel nieuwe produktenlijn Renovio Oppervlakte Renovatie Produkten. Professioneel glas, metaal, aluminium, kunststof en andere oppervlaktes restaureren vereist een inzet van de allerbeste specialisten om de oppervlaktes te reinigen, renoveren, beschermen en conserveren. Renovio biedt de beste oplossing om gebouwen te renoveren, te beschermen ...... en nog veel meer.

Het concept bestaat uit een brede lijn van professionele produkten. Met deze innovatieve oppervlakte renovatie- en reinigingsprodukten kunnen zelfs de lastigste problemen worden aangepakt. De produkten van Renovio zijn ideaal voor hoge kantoorgebouwen, appartementen en industriële gebouwen. Let op, veel schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd in gevelreinigen of zandstralen. Maar er is zonder twijfel een gebrek aan expertise als het gaat om de moderne oppervlakte materialen te reinigen, renoveren of beschermen. Door inzet van de Renovio produkten wordt het mogelijk om het originele uiterlijk van een gebouw te herstellen en te beschermen in een een ongeëvenaarde manier.

LiquiFoil
 
LiquiFoil, de vloeibare folie voor tijdelijke oppervlaktebescherming

De gemakkelijke manier om glas te beschermen gedurende de bouw. LiquiFoil is eenvoudig aan te brengen met een roller of spray op ramen of andere vlakke ondergronden, zoals gepoedercoat aluminium, roestvrij staal (RVS), beplatingen etc. LiquiFoil beschermt de oppervlaktes tegen vuil, verf, krassen, lasspatten, cement en andere beschadigingen gedurende de bouw of renovatie. Na gebruik is de LiquiFoil makkelijk af te pellen of met een hogedrukspuit af te spuiten. Het resultaat is een schoon en onaangetaste oppervlakte wat een goede indruk maakt op de klanten en veel reparatiekosten bespaard.

 Aanbrengen LiquiFoil              Verwijderen LiquiFoil
 Eenvoudig aanbrengen met roller.              Gemakkelijk afpelbaar.


 

 GRATCH Company

GRATCH Company is verhuisd


Vanaf 1 september 2008 is het hoofdkantoor van GRATCH Company verhuisd naar het nieuwe pand, bedrijvencentrum Kepèl:

Vestigingsadres:
J.F. Kennedylaan 236a
5981 WX  Panningen

Postadres:
Postbus 7034
5980 AA Panningen 

tel: +31 (0) 77 465 10 95
fax: +31 (0) 77 465 10 96 

 Zuil GRATCH Company


De webshop is online!!!

Vanaf 1 november 2008 is de webshop van GRATCH Company en
GlassRenu Europe online!!!

Bezoek de webshop om eenvoudig en snel produkten te bestellen.

Ga direct naar de webshop en klik op het winkelwagentje.

                                            Ga direct naar de webshop


 

Nieuwbouw GRATCH Company

 
In maart 2008 is de aannemer gestart met de nieuwbouw van het nieuwe kantoor en magazijn voor GRATCH Company. Het bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het industrieterrein aan de J.F. Kennedylaan in Panningen wordt in de maand september opgeleverd.
 
Bijgaand ziet u de vorderingen van de bouw.
 
Bouw maart 2008Bouw maart 2008
 
Bouw april 2008Bouw april 2008
 
Bouw april 2008Aanzicht bouw april 2008

Bouw mei 2008Bouw mei 2008

 Bouw juni 2008Bouw juni 2008

Bouw juli 2008Bouw juli 2008

Bouw juli 2008Bouw juli 2008

Bouw aug 2008Bouw aug 2008 2