Welkom op de website van Gratch International

Gratch International is de professionele partner voor anti-graffiti produkten, glasrenovatie systemen, oppervlakte renovatie- en beschermingsprodukten en projectiescherm verf.

Gratch Anti-Graffiti
 

GlassRenu
 


Renovio

 

Mighty Brighty

Graffiti removers

Sinds het eind jaren 80 is graffiti een alom bekend begrip. Bij uitzondering is graffiti de naam 'kunst' waardig. Steeds vaker zijn het ontsierende leuzen of tekens of ‘tags’. Meestal onbesteld en illegaal, waarbij historische gebouwen of monumenten niet gespaard blijven. Gratch International kan u op deskundige en professionele wijze helpen om dit 'kunst'-probleem op te lossen. Gratch International is de trotse producent van Gratch Graffiti Remover. Een unieke graffiti remover met onovertroffen eigenschappen. Maar ook voor anti-graffiti coatings bent u aan het juiste adres.

 

Glasrenovatiesysteem

RevoGlas (de verbeterde versie van GlassRenu) is de oplossing voor glas renovatie en is ontworpen en samengesteld om de meest voorkomende beschadigingen in glas (krassen in glas) op snelle en effectieve wijze te repareren, zonder zichtbare vervorming. Het RevoGlas glasrenovatie- systeem werkt niet alleen snel en effectief, het werkt ook zonder zichtbare vervorming. Niet alleen de kras in het glas in de gevel kan probleemloos worden verwijderd, maar ook de krassen in glas bij boten, jachten, auto's, treinen, meubels etc.

 

Renovatie producten

Renovio heeft een revolutionaire oppervlakte renovatie- en reinigings- concept ontwikkeld. Met deze innovatieve produkten kunnen zelfs de lastigste problemen worden aangepakt.
Verschillende materialen zoals glas, geanodiseerd aluminium, gepoedercoat aluminium, roestvrij staal (RVS) en kunststof beplatingen vereisen specialistische produkten en een professionele aanpak. De Renovio oppervlakte renovatie produkten maakt het mogelijk om het originele uiterlijk te herstellen en te beschermen.

 

Projectieschermverf

Met Mighty Brighty maakt u eenvoudig uw eigen projectiescherm met projectieschermverf! Mighty Brighty is een nieuw en uniek concept voor het creëren van een perfekt scherm op iedere muur of een ander glad oppervlak.
Mighty Brighty projectie- schermverf is onder andere super geschikt voor het maken van uw eigen thuis- bioscoop/ homecinema. Veel mensen projecteren op een onbehandelde witte wand. Dit levert een slechte kwaliteit beeld, er is niet genoeg contrast of het beeld is niet scherp genoeg.
 

Middels onze verkooporganisaties en handelspartners zijn wij inmiddels vertegenwoordigd in verschillende Europese landen. Met name in Oost Europa, Rusland en het Midden-Oosten groeit ons marktaandeel sterk. Maar ook in verschillende andere landen ter wereld zijn de diverse productgroepen van Gratch International verkrijgbaar. Daarnaast wordt er ook een uitgebreid pakket aan diensten aangeboden.

De komende jaren zullen we met Gratch Anti-Graffiti, Revoglas GlasrenovatiesysteemRenovio oppervlakte renovatieprodukten en Mighty Brighty Projectiescherm verf een aantal nieuwe markten betreden. Zodoende zal Gratch International met al meer dan 15 jaar kennis en ervaring, in de nabije toekomst haar specialisme op het gebied van anti-graffiti en oppervlakte- en glasrenovatie wereldwijd gaan uitbreiden.