Gratch International op Big5 2018 in Dubai

De bouwactiviteiten in het Midden-Oosten staan niet stil. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de komst van de EXPO2020 in Dubai. Dit zorgt voor een stijgend aantal internationale deelnemers op de Big5 Bouw- en Constructie beurs in Dubai.

Gratch International voor de 9e keer op de Big5 in Dubai. 

RevoGlas op de Big5 Dubai 2018 LiquiFoil Plus op de Big5 Dubai 2018

Demonstratie LiquiFoil Plus
Tijdens een live demonstratie werd gedemonstreerd hoe gemakkelijk de LiquiFoil Plus aan te brengen is. LiquiFoil Plus is vloeistof/verf-achtig product wat als een beschermende folie opdroogt. LiquiFoil Plus is heel eenvoudig met een roller of airless spray aan te brengen op glas, aluminium of andere gladde, niet zuigende/poreuze ondergronden zoals gepoedercoat aluminium, roestvrij staal of beplatingen. LiquiFoil Plus beschermt de ondergrond tegen krassen, vuil, verf, las-spatten, cement of andere beschadigingen.

Indien de bescherming niet meer nodig is, dan kun je de LiquiFoil Plus folie weer makkelijk verwijderen, eventueel met hulp van een beetje warm water. De oppervlakte is nog net zo schoon als voor het aanbrengen. Er blijven geen lijmresten achter simpelweg omdat er geen lijm in de LiquiFoil Plus zit.

Bescherm uw ondergrond met LiquiFoil Plus en bespaar reparatie- vervangkosten!  

Demo LiquiFoil Plus Interesse LiquiFoil Plus

Ook was er veel interesse voor het RevoGlas glasrenovatie systeem, waarmee je krassen uit glas kunt halen. RevoGlas is een unieke oplossing voor glasrenovatie. Het is ontworpen, door ontwikkeld en verbeterd door ervaringen van eigen medewerkers die er dagelijks mee werken. Het RevoGlas systeem is samengesteld om de meest voorkomende glasbeschadigingen op snelle en effectieve wijze te repareren, zonder zichtbare vervorming.

Gratch International op de Big5 Dubai 2018 


 

             

 

Gratch International was dit jaar alweer voor de 5e keer een van de vele standhouders op de International Glas-vakbeurs Glasstec in Düsseldorf van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 oktober 2018.

De GlassTec in Düsseldorf is al jaren (dit jaar vierden ze de 25e editie!) een van de meest gerenommeerde beurzen op het gebied van de glas-industrie, glasmachinebouw, glashandwerk en toepassingen in de architectuur.  
Statistische gegevens Glasstec 2018:    

* Deelname van 1280 exposanten uit 50 verschillende landen. 
* 42.000 vakmensen uit 120 verschillende landen de GlassTec op zoek naar de laatste noviteiten op het gebied van glas.

 

Gratch International presenteerde het RevoGlas Glasrenovatiesysteem waarmee men krassen en etsingen uit glas kan verwijderen op de stand en de LiquiFoil+ de vloeibare folie voor tijdelijk oppervlaktebescherming.