Glasstec 2018

Gratch International is dit jaar alweer voor de 5e keer een van de vele standhouders op de International Glas-vakbeurs Glasstec in Düsseldorf van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 oktober 2018.

De GlassTec in Düsseldorf is al jaren een van de meest gerenommeerde beurzen op het gebied van de glas-industrie, glasmachinebouw, glashandwerk en toepassingen in de architectuur.  
Statistische gegevens Glasstec 2016:

* Deelname van 1237 exposanten uit 52 verschillende landen. 
* 40.105 vakmensen uit 121 verschillende landen de GlassTec op zoek naar de laatste noviteiten op het gebied van glas. 

 

Gratch International presenteert onder andere de volgende merken op de stand: RevoGlas Glasrenovatiesysteem waarmee men krassen en etsingen uit glas kan verwijderen, Renovio Speciale oppervlakte renovatieprodukten voor diverse ondergronden en LiquiFoil de de vloeibare folie voor tijdelijk oppervlaktebescherming.

U bent van harte welkom op onze stand: Hal 12 - standnummer F45 


 

The Big 5 in Dubai, van 26 t/m 29 november 2018

The Big 5 is de grootste bouw- en constructiebeurs in het Midden Oosten. Het is de plaats waar vele internationale bedrijven aan deelnemen maar ook bezoeken. Netwerken & zaken doen op een locatie onder een dak gedurende 4 dagen.  

 

Over the Big 5
Ieder jaar weer groeit de Big 5 weer en het ontwikkelt zich tot de belangrijkste bouw- en constructiebeurs voor het Midden-Oosten, India en Zuid-Oost Azië. Het hele Big 5 netwerk bevat meer dan 300.000 contacten voor bouw-gerelateerde producten in meer dan 120 landen wereldwijd. De Big5 heeft meer dan 2600 exposanten uit 62 verschillende landen.

En de Big5 blijft door groeien en ontwikkelen met het doel om uit te breiden naar nieuwe landen/gebieden.  

U bent welkom op onze stand: Za'abeel Hall, Z3 B225

Plattegrond Big5 Dubai 

Demonstratie video LiquiFoil